Nyhetsbrev

 December 2020

Kundkvällen är något vi brukar se mycket fram emot. Att träffa er kunder är väldigt givande för oss, men tyvärr kan vi inte genomföra den på vanligt sätt det här året.

Istället har vi spelat in en film där vi presenterar samma innehåll som vi skulle ha gjort på kundkvällen. Filmen ser du här:

 Vi kommer byta din fjärrvärmemätare

Med början under 2021 kommer vi under några år framöver byta ut alla fjärrvärmemätare hos våra kunder. Hos några av er har vi redan bytt. Vi byter insamlingssystem och kommer att uppgradera till ett mer digitalt sätt att samla in mätvärdena. 

När det är dags att byta ut din mätare får du förslag på tid från oss.

Viktigt att hålla avstånd vid besök

Vi jobbar med samhällsviktiga tjänster och är noga med att följa de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har satt upp. Emellanåt behöver vi göra besök hemma hos er kunder och då är det viktigt att vi tillsammans ser till att vara noga med att hålla avstånd till för att inte utsätta varandra för smittspridning. 
Tillsammans ser vi till att vara rädda om varandra!

Ta en titt på din fjärrvärmecentral

Även om fjärrvärmecentralen oftast inte kräver någon särskild tillsyn, är det bra om du någon gång ibland tittar så att du inte har något läckage.

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar.  Du når oss på 0142 - 855 85.

Hemester med varm pool i sommar?

Att värma poolen med fjärrvärme är både smart, prisvärt och förlänger badsäsongen. På samma sätt som du värmer ditt hus med fjärrvärme kan du värma en pool med fjärrvärme. Det enda som behövs är en extra poolvärmeväxlare.


Kontakta vår projektledare/säljare Torbjörn Holm, torbjorn.holm@mse.se eller ring på 0142-855 54 så berättar han mer om bästa lösningen för hur du värmer pool med fjärrvärme i just ditt hus.

Varma hälsningar,

Fjärrvärmegänget på MSE

Hjälpte denna information dig? Nej