Fredrik Remneblad slutar som vd för Mjölby-Svartådalen Energi AB

Mjölby vattenkraftstation, foto: Crelle
Pressmeddelande
08 juni 2023 08:00
Fredrik Remneblad, vd för Mjölby-Svartådalen Energi AB (MSE) samt affärsområdeschef för sol-, vind- och vattenkraft inom Tekniska verken-koncernen, har valt att gå vidare från Tekniska verken till nya uppdrag.

– Jag vill tacka Fredrik för ett gott samarbete och ett fantastiskt bra jobb under de här åren. Dels för hans sätt att leda och utveckla MSE, dels för hans insatser för att etablera Tekniska verken inom viktiga och spännande framtidsområden, säger Charlotta Sund, vd Tekniska verken.

– Jag vill tacka alla kollegor och kunder jag haft förmånen att arbeta med för både Tekniska verkens och MSE:s räkning under de här 18 åren. Jag har bara positivt att säga om min tid i koncernen och ser nu fram emot nästa utmaning, säger Fredrik Remneblad.

Fredrik går till en annan aktör i branschen och blir därför arbetsbefriad under övergångsperioden; nu inleds processen med att rekrytera en efterträdare. Tills vidare kommer nuvarande vice vd för MSE, Jonny Cammerfjord, att vara tillförordnad vd för MSE och leda dess verksamhet. När det gäller affärsområdet sol-, vind- och vattenkraft blir det Mile Elez, teknisk direktör, som tar motsvarande ansvar.

För vidare information, kontakta gärna:

Charlotta Sund, vd Tekniska verken i Linköping AB (publ)
Telefon: 013-30 86 50
E-post: charlotta.sund@tekniskaverken.se

Pressjour:

Telefon: 013-20 91 40
press@tekniskaverken.se 

Charlotta Sund, vd Tekniska verken, foto: Crelle
Fredrik Remneblad, foto: Crelle