Fjärrvärme för företag

Hållbar investering
Sänker utsläppen
Prisvärt och driftsäkert

5 anledningar att välja fjärrvärme:

  1. Ett resurseffektivt och hållbart val.
  2. Bidrar till att sänka utsläppen globalt.
  3. Ni får en trygg, bekväm och prisvärd uppvärming.
  4. En driftsäker investering som håller i minst 20 år framöver.
  5. Värme som du kan lita på, även när det är som kallast ute.

Vår fjärrvärme = lokalproducerad och återvunnen energi

Fjärrvärme är ett resurseffektivt sätt att värma upp dina fastigheter eller lokaler eftersom värmen skapas när vi tar hand om restprodukter från skogen. Dessutom kan vi producera både el och värme samtidigt på vårt kraftvärmeverk. Smartare och resurseffektivare blir det inte.

 

18 000 ton 

per år. Så mycket minskar koldioxidutsläppen tack vare vår elproduktion från kraftvärmen.

Det motsvarar:

6 000 

bilar.

Mycket mer än bara uppvärmning

Vi finns här för dig. Prata med våra fjärrvärmeexperter om du har frågor om din uppvärmning eller vill få hjälp att minska dina uppvärmningskostnader. Skulle du få problem får du snabb hjälp av vår servicepersonal. Med över 40 års erfarenhet har vi koll på det mesta inom fjärrvärme.

Ni kan själv påverka er kostnad

Det ska löna sig att välja fjärrvärme. Därför har vi en prismodell där det syns på fakturan om ni energieffektiviserar eller använder fjärrvärmen smartare. Vi berättar gärna mer om hur ni kan minska er användning och påverka era uppvärmningskostnader. Om vi kan hjälpas åt att kan minska energi- och effektbehovet när det är som kallast, kan vi tillsammans spara pengar och bidra till en bättre miljö.

Frågor om fjärrvärme?

Med över 40 års erfarenhet av fjärrvärme har vi koll på det mesta. Hör av dig om du vill veta mer om våra tjänster, vill minska era uppvärmningskostnader, ska miljöcertifiera en byggnad, eller har frågor om er fjärrvärme.