Anslutning och installation

Kostnaden för att ansluta en fastighet till fjärrvärme beror på hur mycket energi och hur stor effekt fastigheten kräver samt hur lång ledningen blir från gatan och in till huset.

Vi kan erbjuda en helhetslösning med både anslutning och installation av fjärrvärmecentral inne i huset, men det är också möjligt för dig som kund att köpa och installera fjärrvärmecentral med hjälp av en annan installatör/entreprenör. Det viktiga är att installatören/entreprenören har kunskap kring fjärrvärmecentraler och de krav som finns, så att du som kund får en säker och väl fungerande central.

Att tänka på vid fjärrvärmeanslutning

Kontakta oss för personlig offert

Lena Engholm, ansvarig försäljning fjärrvärme

0142 - 855 11
lena.engholm@mse.se

Vi erbjuder idag fjärrvärme till kunder i Mjölby, Mantorp, Skänninge, Sya, Spångsholm och Väderstad. Vet du om att fjärrvärme kan användas till mer än bara uppvärmning av fastigheter och varmvatten? Till exempel i vissa processer eller för att hålla platser is- och snöfria.

Leveranstid

Leveranstiden varierar från fall till fall, vi försöker alltid tillgodose dina önskemål. Tiden varierar bland annat beroende på årstid, möjlighet att gräva samt tiden för att få olika typer av tillstånd, t ex för arkeologi. För att ha största möjlighet att ansluta efter önskemål är det viktigt att du i ett tidigt skede tar kontakt med oss. Du bör räkna med att det tar åtminstone 2 månader innan du får din fastighet ansluten.

Garanti

Det är lång livslängd på fjärrvärmecentralen och därför vågar vi lämna garanti på allt material och utfört arbete så länge som 5 år.

Hjälpte denna information dig? Nej