Policy Facebook

På Mjölby-Svartådalen Energi AB:s (MSE) officiella sida för Kundservice på Facebook svarar vi på era generella frågor vardagar 8-16. Vårt mål är att svara dig inom en timme.

Vi kommer aldrig att be dig lämna ut privata uppgifter här och råder dig att för din egen säkerhet inte skriva personnummer, kundnummer eller annan känslig information direkt på sidan. Kontakta oss istället direkt på 0142 – 855 85 för personlig service.

Det är fritt att skriva dina frågor på väggen, men vi ber dig respektera Facebooks regler och svensk lag, avseende personuppgiftslagen.

Vi tillåter inte:

Personangrepp, rasistiska, sexistiska eller nedvärderande inlägg som bryter mot yttrandefriheten. Vi önskar också att du håller en god ton och håller dig till ämnet. Vi förbehåller oss rätten att ta bort irrelevanta inlägg som bryter mot vår policy. Skulle du bryta mot Facebooks regler eller vår policy kommer du blockeras från vår Facebooksida och rapporteras till Facebook. Vi ber dig även att respektera andras inlägg och kommentarer.

Inlägg där du, eller någon närstående, har ekonomisk vinning av budskapet, eller som innehåller reklam för produkter och tjänster som konkurrerar med våra tjänster, eller som enbart riktar sig till andra användare med syfte att rådfråga, samla åsikter och dylikt för annat bruk än rent privat intresse kommer att raderas och kan leda till att du blir blockerad från sidan.

Tänk på detta

Var uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare.

Vi som svarar på dina frågor på sidan är alltid identifierade som officiella representanter från MSE och postar innehåll under namnet Mjölby-Svartådalen Energi.

Om någon annan svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det inlägget.

Om du väljer att gilla sidan godkänner du också att motta våra inlägg i ditt eget flöde. Du kan dock när som helst välja att sluta gilla sidan eller att dölja enskilda eller alla inlägg vi gör.

Viktigt säkerhetsmeddelande

Vi kommer aldrig att skicka meddelanden till dig där vi ber dig lämna ut dina privata uppgifter. Får du ett sådant meddelande från någon som uppger sig vara MSE-anställd, informera oss omedelbart på 0142 – 855 85.

 

Hjälpte denna information dig? Nej